greatadrian najpierw miej podstawy a później oceniaj, bo nie ręczę za tych rodziców którzy by cie
dorwali za te oskarżenia, że ich dzieci nie chodzą do kościoła. Tym bardziej, że gromadę zuchową
prowadzi katechetka. Hahaha:laugh: . A ta potargana karteczka to 1 PRAWO ZUCHOWE, gdzie zuchy
miały za zadanie ją poskładać i odczytać.
No tak ale niestety ty jesteś laikiem w temacie drużyn i gromad działających w Gminie Bestwina,
nie chodzi mi tylko o samą Bestwinę, ponieważ w Kaniowie tez jest drużyna.
Do ZHP może wstąpić każdy- katolik, jezuita, buddysta, ewangelik itp.
Nie ma u nas rozgraniczenia na religię, przyjmujemy każdego kto chce się czegoś nauczyć zwłaszcza
samodzielności, zaradności.
Jeśli chcesz poznać chociaż trochę prawdy o ZHP zapraszam cię do odwiedzenia strony
www.zhp.pl
greatadrian- nie nigdy nie należałam do OAZY skąd możesz wiedzieć o mnie cokolwiek skoro jestem
z Czechowic.Chyba ci się pomyliły osoby. Ale to kolejny dowód na to, że jesteś nieobeznany w temacie,
a wypowiadasz się niepotrzebnie.
A jeśli chodzi o "nawiedzonego oazowicza" to ja miałam na tyle cywilnej odwagi, żeby się ujawnić.
Więc może teraz twoja kolej, bo mam nadzieję że przyjmujesz moje zaproszenie na spotkanie harcerskie- przypominam 10. 11 o godz. 16:00 w SP w Bestwinie.